Ezt hogyan???

2022.05.15. 11:41

Nem volt szabály, amit betartott volna a rendőrök elől menekülő felsőmocsoládi Fittipaldi

Semmi sem volt rendben az 53 éves férfival, de menekülni se nagyon tudott...

Sonline

Az igali körzeti megbízottak 2022. május 14-én 19 órakor Somogygeszti külterületén megállásra szólítottak fel egy gépkocsivezetőt, aki lassítás nélkül kikerülte őket és továbbhajtott, ezért a megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával követni kezdték. Többször is megpróbálták intézkedés alá vonni, azonban a sofőr továbbra is nagy sebességgel haladt Mernye irányába, végül nekiütközött egy vadkerítést tartó oszlopnak. A férfi ekkor megkísérelt elszaladni, azonban a rendőrök elfogták. Megállapították, hogy az autó ki volt vonva a forgalomból, nem rendelkezett érvényes gépjármű-felelősségbiztosítással és műszaki engedéllyel sem. Az 53 éves felsőmocsoládi lakos pedig nem használta a biztonsági övet, sohasem rendelkezett vezetői engedéllyel, ráadásul felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja is, ezért további mintavételre előállították, majd - szabálysértési őrizetbe vétele mellett - a főkapitányság fogdájába szállították.   

A Kaposvári Rendőrkapitányság a férfi ellen az ittas vezetés miatt büntető, a közlekedési szabályszegések elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában