KRESZ teszt

2022.05.16. 13:37

Összehangolt közlekedési razziát tartottak Somogyban a rendőrök

Több mint ötven szabályszegő ellen kellett intézkedniük a somogyi rendőröknek a hétvégén Kaposváron és Siófokon.

Sonline

Forrás: police.hu

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2022. május 13-án a kaposvári- és a siófoki rendőrkapitányságok forgalmát ellenőrizték fokozottan. Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek többek között sebességtúllépés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztása miatt összesen 52 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést hat civil gépkocsi, nyolc járőrautó, valamint egy sebességmérő berendezés segítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában