Fotók

2022.05.11. 10:46

Végigfosztogatta Siófokot egy pár

Egy 23 éves nő és a korábbi börtönbüntetéséből alig fél éve szabadult 30 éves barátja 2021. áprilisától kezdődően sorozatosan követtek el a bűncselekményeket Siófokon részben közösen, részben pedig önállóan.

K.G.

Fotó: Shutterstock

Egy hónap alatt összesen hat vagyon elleni bűncselekmény írható a számlájukra. Azon túlmenően, hogy a vádlottak az egyik siófoki parkolóból engedély nélkül hajtottak el egy nyitva felejtett autóval, a férfi két biciklit és egy sportcipőt, míg a barátnője két különböző lépcsőházból szerszámokat, szeszes italokat, egy gyermekbiciklit és egy rollert is ellopott. A Siófoki Járási Ügyészség jármű önkényes elvételével és több rendbeli lopás miatt emelt vádat ellenük. 

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő férfival szemben végrehajtandó fegyházbüntetés és közügyektől eltiltást indítványozott. A nő ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérték, valamint azt, hogy a bíróság rendeljen el vagyonelkobzást is mindkét vádlottra vonatkozóan. 

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában