Összesítő

2022.06.20. 16:29

Ez a hétvége sem volt balesetmentes

Huszonnyolc segélykérő hívás érkezett a hétvégén a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába.

Forrás: Kaposvár HTP

Öt alkalommal tűzesethez, tizennégy alkalommal műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók, kilenc esetben pedig tévesen riasztották az egységeket.

Hat közúti balesetnél avatkoztak be az elmúlt három nap során a somogyi tűzoltók. Péntek hajnalban a Fonyódot és Lengyeltótit összekötő út 49-es kilométerszelvényénél vaddal ütközött egy gépkocsi. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. A sofőr az eset során nem sérült meg. 

Árokba borult egy kisteherautó péntek délután a 6501-es út Tab és Lulla közötti szakaszán, Sérsekszőlősnél. A műszaki mentést végző tabi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek platójáról szerszámok szóródtak az árokba. 

Forrás: Kaposvár HTP

Az út melletti zajfogó falnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőnél szombat hajnalban. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. 

Szombat reggel mezőgazdasági vontatónak hajtott egy személyautó Somogyjád és Osztopán között. Az ütközés következtében a személyautó szélvédője kitört. Az esethez a kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak. A traktorban nem keletkezett kár, a személygépkocsi vezetőjét azonban a mentők kórházba szállították. 

Forrás: Kaposvár HTP

Szombat délután két személygépkocsi ütközött össze Kaposváron, a Pécsi utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték. 

Két esetben letört faág veszélyeztette a járókelőket Kaposváron, ezeket rövid idő alatt eltávolították a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában