Videó!

2022.06.22. 10:27

Ittasan rongált egy autót és ütötte meg az utast egy férfi Kaposváron

Garázdaság miatt emelt vádat az ügyészség egy férfi ellen, aki Kaposvár központi részén ráugrott egy személygépkocsi elejére, betörte ablakait, a járműben lévőket pedig az ablakokon benyúlva megütötte.

K.G.

A gyalogos még 2022 februárjában Kaposváron éjfél körül ittasan tartott hazafelé, amikor az útjába került egy az úttest mellett, a járda meghosszabbított vonalában parkoló személygépkocsi , benne három utassal. Emiatt dühös lett, ezért többször felugrott az autó motorháztetejének szélére, majd a jobb első oldali ablakot megrúgta, aztán ököllel betörte, továbbá az ott ülőt is arcon ütötte. A kocsit vezető nő a rongálás után lassan követni kezdte, hogy az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig ne tévesszék szem elől. A férfi ettől még dühösebbé vált, és a közelébe érő, már álló helyzetben lévő kocsi vezetőoldali ajtaját is öklével betörte, ismét benyúlt a törött ablakon és ekkor a sofőrt bántalmazta. Ezután az autó utasai kiszálltak, és a gyalogost a rendőri intézkedésig visszatartották. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában