Kaposvár

2022.07.25. 15:30

Betörte a megálló üvegét, majdnem elvérzett

Megrongálta a buszmegállót egy férfi a megyeszékhelyen, de majdnem az életével fizetett érte, ugyanis az üvegszilánkok súlyosan megsebesítették, a kiérkező rendőrök mentették meg az életét.

K.G.

Fotó: Shutterstock

 A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába futott be egy telefonhívás az erősen vérző, eszméletét vesztő fiatalemberről, aki előzőleg ököllel betörte egy kaposvári buszmegálló üvegét. A járőrök haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol 

Takács Szabolcs törzsőrmester megállapította, hogy a férfinak artériás vérzése van, ezért a felszereléséből azonnal érszorítót helyezett fel a sebesült karjára, így megakadályozta, hogy elvérezzen. Időközben odaértek a mentőszolgálat munkatársai, akik stabilizálták a 20 éves helyi férfit, majd kórházba szállították. A mentők szerint a férfi az egyenruhások gyors és szakszerű tevékenységének köszönhetően maradt életben.

Forrás: police.hu
Címkék#Somogy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában