Videó!

2022.07.01. 09:28

Kórházi vizsgálat után próbált megszökni a rendőrök elől egy őrizetes

Kórházi vizsgálat idejére vették le a bilincset az őrizetesről, aki megpróbált lelépni Nagyatádon.

K.G.

Menekülése közben még egy üvegajtót is összetört a férfi, akit vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt néhány hete őrizetbe vettek. Hogy a fogdába vigyék, előbb a nagyatádi kórházba szállították, ahol a vizsgálatok idejére a bilincset az orvos kérésére levették róla. Később az egyik rendőr újra meg akarta bilincselni a vádlottat, aki azonban a kijárat felé kezdett futni.  Mivel a kijáratnál található fotocellás ajtó ekkor éppen csukott volt, és a rendőrök is a nyomában voltak, a menekülő nem várta meg az automata ajtó nyílását, hanem azon kitörve akart tovább menekülni. Az ajtó azonban nem tört ki teljesen, így a rendőrök utolérték és elfogták. Az ajtó megrongálásával hatszázezer forint kárt okozott. 

A Nagyatádi Járási Ügyészség fogolyszökés kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat a többszörös visszaesőnek minősülő vádlott ellen, és indítványozták, hogy a bíróság kötelezze  az általa okozott kár megtérítésére is.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában