Fejvadászat

2022.07.28. 13:43

Rendet vágnál a nebulók között? Jelentkezz iskolaőrnek!

Itt a lehetőség, hogy tegyél valamit a jövő nemzedékéért!

Sonline

Fotó: Shutterstock

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére a taszári, szentbalázsi, kadarkúti, böhönyei, kutasi és a darányi iskolákba.

Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság, és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

 

A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt, a munkavállalók a képzés ideje alatt is jogosultak bérezésre. A felvett jelentkezők a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

A jelentkezési határidő folyamatos, a meghirdetett állások betöltéséig.

 

A pályázatot benyújtani Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat részére postai úton a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C címen, elektronikus úton a [email protected] e-mail címen lehet.

 

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb tájékoztatást a https://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/kepzes/iskolaor-kepzes oldalon, illetve a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán - a 06/82 502-700 / 27-31-es telefonszámon - kaphatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában