Tömegverekedés

2022.08.04. 11:55

Tömegverekedésbe torkollt az esti lazulás Balatonlellén és Siófokon is

Olvasóink jelezték, a hétvégén két bulihelyszínen sem volt felhőtlen a szórakozás.

Koszorus Rita

Illusztráció

Verekedés tört ki a hétvégén Balatonlelle közelében. Olvasónk jelezte, a rendőrség pedig megerősítette az éjszakai ramazúrit. Az esetet jelző fiatalember hírportálunk közösségi oldalának küldött üzenetében azt is megírta: tudomása szerint 15 embert állítottak elő. A rendőrök lapunkat arról tájékoztatták, hogy valóban intézkedniük kellett Balatonlelle belterületén tömegverekedés miatt. 

Az ügyben a Fonyódi Rend­őrkapitányság járt el, amely csoportos garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Hozzátették: a folyamatban lévő büntetőeljárással kapcsolatban – a nyomozás érdekeire hivatkozva – bővebb tájékoztatást jelenleg nem áll módjában adni a rendőrségnek. 

Ugyancsak olvasónk kérésére jártunk utána egy siófoki hasonló esetnek. Olvasónk arról írt közösségi oldalunkra, hogy a Petőfi sétány egyik közkedvelt szórakozóhelyén többen egymásnak estek. A rendőrség mindössze annyit válaszolt lapunknak, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat nyomozást csoportos garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában