Fosztogató

2022.08.30. 15:43

Elfogták a barcikai besurranót a Balatonnál

A fonyódi körzeti megbízottak elfogtak egy férfit, aki a Balatonnál hotelbe, büfébe és szórakozóhhelyre is besurrant.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az eljárás adatai alapján júliusban és augusztusban az akkor még ismeretlen tettes Siófokon egy hotelbe és egy büfébe, Balatonföldváron pedig egy szórakozóhelyre surrant be, ahonnan készpénzt, bankkártyákat és iratokat tulajdonított el, közel kétmillió forint értékben.

A nyomozás során a siófoki rendőrök látókörébe került egy kazincbarcikai lakos, akit végül a fonyódi egyenruhások fogtak el hétfőn egy balatonlellei szállodában, mivel információt kaptak, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. Az 52 éves férfi ellen korábban a Veszprémi- Kazincbarcikai- valamint a Siófoki Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot bocsátott ki vagyon elleni bűncselekmények miatt. 

A férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd átadták a siófoki nyomozóknak, akik B. Ferencet lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségnél kezdeményezték bíróság elé állítását.

Címkék#Balaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában