Kadarkúton fülelték le

2022.10.26. 12:22

Apja munkagépeit cserélte el motorra egy fiatal férfi

Édesapja tudta nélkül vitte el az autóját egy fiatalember, ráadásul a munkagépeit is engedély nélkül csereberélte, de fennakadt a rendőri ellenőrzésen.

K. G.

520038991

Fotó: GUNDAM_Ai

A rendőrök délelőtt Kadarkút belterületén megállítottak és ellenőriztek egy platós kisteherautót. A vezetője, egy 18 éves abai férfi a jármű rakfelületén egy crossmotort szállított. A sofőr elmondta, hogy az autó édesapja tulajdona, és az engedélye nélkül hozta el otthonról, hogy a szintén engedély nélkül elhozott családi munkagépeket a motorra cserélje. Az autó csak arra kellett, hogy az elvett motorfűrészt, fűkaszát és fűnyírótraktort szállíthassa. A rendőrök megállapították, hogy a fiatal férfinak nincs jogosítványa, ezért elfogták és előállították a kaposvári rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették. A vagyon elleni bűncselekmények miatt az édesapa nem élt magánindítvánnyal, így büntetőeljárás nem indult.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában