Elfogták a gyanúsítottat

2022.10.22. 11:13

Két autót is el akart lopni, egy sem jött össze

Egy éjszaka alatt két autót is megpróbált elkötni egy marcali férfi.

Fotó: SMRFK

2022. október 19-én este a nyitott kerítéskapun keresztül bement egy marcali családi ház udvarára, ahonnan - a benne hagyott indítókulcs segítségével - egy személyautóval távozott. Útja a kocsival Balatonszentgyörgyre vezette, ahol egy félresikerült manőver során beletolatott az árokba. Az önjelölt sofőr ezt követően egy közeli lakóingatlan mellett egy újabb járművet szemelt ki magának. Az autót ezúttal is nyitva találta, azonban a kulcs hiányában, a kéziféket kioldva mindössze az udvart körülölelő sövénykerítésig jutott, majd az elektromos kertkaput kifeszítve elszaladt.

Fotós: SMRFK

Egy 50 éves helyi férfi került a hatóság látókörébe. Az egyenruhások feltételezett elkövetőt másnap délelőtt elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra. A nyomozók B. Lászlót egy rendbeli jármű önkényes elvétele vétség, egy rendbeli jármű önkényes elvétele vétség kísérlete, valamint egy rendbeli rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

Fotós: SMRFK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában