Öngyilkosság?

2022.10.27. 13:14

Kiugrott a harmadikról egy férfi Kaposváron

A mentőket és a rendőröket riasztották csütörtökön reggel, mert az első hírek arról szóltak, hogy baleset történt, miután kiesett egy férfi egy emeletes házból a Szondi utcában.

K.G.

A baleset sérültjét súlyos állapotban találták, nyílt lábszártöréssel feküdt, de eszméleténél volt. Úgy tudjuk, hogy a 36 éves férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, és öngyilkossági szándékkal vetette ki magát a harmadik emeletről, de túlélte a zuhanást, bár arról nincsenek információk, hogy mi történt vele a kórházba szállítását követően. A rendőrségtől annyit sikerült megtudnunk, hogy az idegenkezűséget kizárták, bűncselekmény nem történt, és mivel a férfi életben maradt, így közigazgatási eljárást sem indítottak a történtek miatt.  Egy év alatt nem ez az első eset a környéken: tavaly október közepén egy Búzavirág utcai társasházban egy 15 éves kislány halt meg, amikor kivetette magát a negyedik emeletről.    

Ha tud olyan ismerőséről vagy saját maga néz szembe krízishelyzettel, esetleg segítségre van szüksége hívja mobilról is a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes telefonszámot!

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában