Riasztások

2022.11.28. 16:08

Baleseteknél és elvágott gázvezetéknél segítettek a somogyi tűzoltók

Huszonkét alkalommal kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvégén. Tizenkettő műszaki mentéshez siettek a lánglovagok. Továbbá öt téves jelzés is érkezett a megyei műveletirányítási központba.

Sonline

Árokba hajtott egy autó péntek reggel Barcs Deák Ferenc utcájában. A járművet a város hivatásos tűzoltói mentették ki a vízelvezetőből, amellyel a sofőr folytatni tudta útját. Az autós az eset során nem sérült meg.

Munkavégzés közben megsértették a gázvezetéket péntek délelőtt Bonnyán, ezért riasztották a kaposvári hivatásos tűzoltókat. A fogyasztókat nem érintette a gerincvezeték sérülése. A helyreállítás ideje alatt a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a helyszínen, de veszélyes koncentrációt nem mutattak ki a műszerek, a légmozgás a településtől távolabb vitte a gázt.

Árokba hajtott egy személyautó pénteken, Kaposvár Jutai útján is. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a Jutai úton történt balesetben a mentőkkel közösen két embert szabadítottak ki a járműből. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában