Ittas sofőr

2022.11.18. 13:17

Nem találta az egyenest az úton

Jogosítványa sem volt a zákányi sofőrnek, mert korábban már eltiltották a vezetéstől.

A csurgói körzeti megbízottak szerdán 21 óra 50 perckor Őrtilos belterületén figyeltek fel egy világítás nélkül közlekedő gépkocsira, amelynek sofőrje bizonytalan úttartással közlekedett. Megállapították, hogy a 36 éves zákányi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel a hatóság korábban eltiltotta a vezetéstől, továbbá felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja, ezért további mintavételre állították elő. A Nagyatádi Rendőrkapitányság a férfi ellen az eltiltás és az ittas vezetés miatt bűntetőeljárást indított.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában