Kapcsolati erőszak

2022.11.06. 14:52

Rendszeresen verte párját a féltékeny kedves

Egy 24 éves férfi ellen rendeltek el a rendőrök távoltartást, miután összeverte élettársát, sőt még az orrát is eltörte.

Fotó: Shutterstock

Az ügy adatai alapján egy 24 éves férfi a veszekedések során rendszeresen féltékenykedett, agresszívan viselkedett az élettársával, akit számtalan alkalommal szidalmazott, megvert, egy alkalommal még az orrát is eltörte. 

Utoljára  november 5-én, pénteken bántalmazta a nőt, aki a történtek után végül rendőri segítséget kért és kapott. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt még aznap elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a bántalmazót kapcsolati erőszak vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak.

A rendőrség ezúton is felhívja a figyelmet, hogy aki szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában