Elfogás

2022.11.30. 14:23

Nálunk a videó: Tiktokon üzentek a rendőröknek a betörők – nem kellett volna

A Tiktokon üzentek a bűnözők a "kutya rendőröknek", hogy nem tudják őket úgysem elkapni. Ezért a rendőrök elmentek hozzájuk, hogy bebizonyítsák: ők a napot (sem) lopják.

Sonline

A marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, 2022. november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el.

A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akció előtt a fivérek még egy népszerű videómegosztó platformra feltöltött videóban üzentek az őket üldöző rendőröknek, örömük azonban nem tartott sokáig.

A Tiktokra felkerült videót a rendőrség nem osztotta meg szerkesztőségünkkel, mi viszont rátaláltunk:

A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját.

A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások. Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók – őrizetbe vételük mellett - mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték.

Ahogy a rendőrség által közzétett (válasz)videóban látszik, a testvérpár már közel sem volt annyira menő, mint az első videó alapján elvárható lett volna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában