Fogyasztotta és terjesztette

2022.12.14. 10:58

Fesztiválon dílerkedett az ifjú titán

A Siófoki Járási Ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki kokaint, extasyt, marihuánát és speed-et is árult egy zenei fesztiválon.

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a húszas éveiben járó budapesti férfi többféle kábítószert vásárolt a fővárosban, amelyek egy részét elfogyasztotta, a nagyobb részét azonban 2022 júniusában magával vitte Zamárdiba abból a célból, hogy azokat az ott megrendezésre kerülő fesztiválon értékesítse. Miután napokig árulta a kábítószert, a vádlott tevékenységére a fesztiálon dolgozó biztonsági őrök is felfigyeltek, az általuk értesített rendőrök pedig végül intézkedés alá vonták a dílert.

A helyszíni ruházat- és csomagátvizsgálás, illetve a nem sokkal később a vádlott száláshelyén elvégzett kutatás során a nyomozók további kábítószert, azok használatához szükséges tárgyakat, valamint nagyobb összegű készpénzt találtak, ezért őrizetbe vették a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés, pénzbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság a férfival szemben vagyonelkobzást is rendeljen el.

A felhasznált fényképet a nyomozó hatóság a kutatás során készítette.

Borítókép: Illusztráció 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában