Videó

2023.01.26. 15:28

Díszsorfallal tisztelegtek elhunyt bajtársuk előtt a kaposvári rendőrök

Sonline

Csütörtökön kísérték utolsó útjára a fővárosban megkéselt fiatal rendőrt. A Kaposvári Rendőrkapitányság díszsorfallal tisztelgett elhunyt bajtársuk előtt. Videón mutatjuk.

Ahogy arról a sajtó beszámolt január 12-én éjjel a fővárosban életét vesztette egy fiatal rendőr szolgálatteljesítés közben.  Csütörtökön 22 óra után érkezett bejelentés miszerint Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni. A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a intézkedtek a férfival szemben, aki azonban a hatóság emberei támadt egy késsel. A férfi három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Baumann Péter rendőr főtörzsőrmester a kórházban életét vesztette.

A fiatal rendőrt hősi halottá nyilvánították, és a somogyi rendőrök is gyászolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában