Nyomravezetői díj

2023.01.27. 17:31

Kifosztott madárházból származik a Kaposváron látott ezüstfácán

Kaposvár melletti kifosztott madárházból származik a nagy figyelmet keltő ezüstfácán, melyet a város egyik iskolájánál láttak többen.

Sonline

Különleges állatra lettek figyelmesek péntek reggel Kaposváron, a Toldi iskola környékén. Mint kiderült egy ezüstfácán járja a környéket, mely Kínában őshonos, így valószínű volt, hogy nem a közeli erdőből nézett be a városba. 

A különleges szárnyas egy Kaposvárhoz közeli madárházból származik, melybe betörtek a napokban – derül ki a közösségi oldalon a tulajdonos által megosztott bejegyzésből.

A férfi elmondása szerint a kéretlen látogató ismerte a helyet, ugyanis olyan helyről közelítette meg a madárházat ahol nem volt kamera. Az elkerített részben volt arany-, ezüst-,  és királyfácán, de több gyöngytyúk is. A tulajdonos félmilliós kárt említ posztjában, ugyanekkora összeget ajánl annak, aki bizonyíthatóan megtalálja a tolvajt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában