Rács mögött

2023.01.25. 14:30

Letartóztatásban várja sorsát a sorozatos siófoki lopások után

A Siófoki Járási Ügyészség indítványt tett annak a húszas éveiben járó siófoki férfinak a letartóztatására, akit sorozatos, kisebb értékű lopások miatt vettek őrizetbe a siófoki rendőrök.

Sonline

A gyanú szerint a rendezetlen életvitelű férfi 2022 októberétől kezdőden öt alkalommal követett el bolti lopást egy siófoki áruházban, melyek között 30 és 40 ezer forint közötti értékben vitt el árut. A férfi ellen emellett több más büntetőeljárás is folyamatban van, mivel 2022 októberében már kihallgatták gyanúsítottként autólopás, illetve kábítószer birtoklása miatt.

A siófoki rendőrök végül 2023. január 23-án vették őrizetbe a férfit, amikor ismételten tetten érték egy bolti lopáson. A Siófoki Járási Ügyészség a szökés és bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt a gyanúsított letartóztatására.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója a szerdai napon megtartott ülésen az ügyészi indítványnak helyt adott, és a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában