Eltiltva

2023.01.16. 14:01

Letartóztatták a szabályokra fittyet hányó ittas siófoki sofőrt

A Siófoki Járási Ügyészség indítványt tett annak a negyvenes éveiben járó siófoki férfinak a letartóztatására, akit eltiltás hatálya alatt és ittasan vezetett.

Sonline

Fotó: Monika Gruszewicz

A férfi ellen a 2022 decemberében emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség amiatt, hogy egy korábbi büntetőügyben 2 év közúti járművezetéstől eltiltást szabtak ki vele szemben, ennek ellenére 2021 novemberében és 2022 szeptemberében is személygépkocsit vezetve érték tetten a rendőrök.

Ugyanakkor a korábbi elítélés, illetve a nemrég benyújtott vádirat ténye sem tartotta vissza a gyanúsítottat attól, hogy január 11-én ismételten az eltiltás hatálya alatt és ittasan vezesse az autóját. A férfi a szabadon bocsátása után még ki sem józanodott, amikor január 12-én újra volán mögé ült, de a rendőrök elfogták, és ekkor már az őrizetbe vétele sem maradt el.  

A Kaposvári Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója a szombati napon megtartott ülésen az ügyészi indítványnak helyt adott, és a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában