Gyász

2023.01.13. 14:18

Megkéselt bajtársura emlékeznek a somogyi rendőrök is

Ahogy arról a sajtó beszámolt csütörtök éjjel a fővárosban életét vesztette egy fiatal rendőr szolgálatteljesítés közben. Kollégájukra emlékeznek a somogyi rendőrök is, minden szolgálati autóra fekete szalagot tűztek.

Sonline

Fotó: Böcz Zoltán

Csütörtökön 22 óra után érkezett bejelentés miszerint Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni. A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a intézkedtek a férfival szemben, aki azonban a hatóság emberei támadt egy késsel. A férfi három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Baumann Péter rendőr főtörzsőrmester a kórházban életét vesztette.

Országszerte gyászolnak bajtársai és kollégái. A somogyi rendőrautókon is fekete szalaggal emlékeznek az elhunyt járőrre.

rendőrautó, rendőrség, gyász, megkéselt rendőr
rendőrautó, rendőrség, gyász, megkéselt rendőr

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában