Heves indulatok

2023.01.12. 08:21

Nem békült az asszony, orron fejelte

Súlyos testi sértés miatt kell felelnie egy férfinak a bíróság előtt, aki erőszakoskodott volt párjával.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vád lényege szerint a vádlottal tavaly júniusban szakított barátnője, de a férfi ebbe nem nyugodott bele, hanem békülés céljából részegen felkereste a nőt otthonában. Mivel a kapatos ex barát nem tudta meggyőzni a sértettet, agresszív lett és hangosan kiabálni kezdett, végül a sértett értesítette a járőröket. A feldúlt férfi az egyenruhások felszólítására hagyta csak el a nő ingatlanát.

Ennyivel azonban nem adta fel, még aznap éjjel visszatért a sértett házához, ahová az ajtó melletti ablakon keresztül bemászott és a nőt ismét győzködni kezdte - eredménytelenül. A sértett az egyre indulatosabb vádlott elől fia szobájába menekült, ahová a férfi követte és többször ököllel arcul ütötte. A sértett gyermeke látva a történteket anyja védelmére kelt és hátulról lefogta a dühöngő férfit, aki ekkor – mivel kezeit már nem tudta használni – a vele szemben álló nőt orron fejelte.

Itt mászott be az elszánt volt kedves. 

A terhelt bántalmazása következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló orrcsont törést szenvedett. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a férfival szemben.

 

A felhasznált fotó a sértett otthonánál készült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában