Kuplerájt csináltak az albérletből

2023.02.06. 08:24

Naponta tízezer forintért bárki beszállhatott a prosti bizniszbe

Prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelhetnek vádat egy házaspárral szemben Kaposváron.

Sonline

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Kalcutta

A vád szerint a férfi 2020 májusától bérelte a Kaposváron lévő társasházi ingatlant kifejezetten abból a célból, hogy ott felesége az egyik szobában szexuális szolgáltatást nyújtson klienseinek.

A vádlottaknak valószínűleg jól ment a biznisz, mert másokkal is megosztották a pénzszerzési lehetőséget. Más hölgyeket igyekeztek beszervezni az albérlet másik szobájába. Az asszony meghirdette a szobát, amelyet napi 10 ezer forintért kínált a jelentkezőknek.  Persze csak a főbérlőt felejtették el tájékoztatni erről.  

A feleség hirdetései alapján így az ingatlan másik szobáját is (ki)használták, mivel ott rendszeresen pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a „bérlők” - közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a házastársakkal szemben, akiket prostitúció elősegítésének bűntettével vádolnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában