Válogatás nélkül ütött

2023.02.10. 08:42

Gyanútlan járókelőre támadt az agresszív férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó könnyű testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki kiverte egy gyanútlan járókelő fogát.

K.R.

Fotó: Koszorus Rita

A vád szerint a húszas éveiben járó vádlott tavaly júliusban az utcán sétált, amikor minden előzmény nélkül egy vele szemben közlekedő férfi irányába rúgott. Amikor a sértett visszafordult és ezt szóvá tette, a vádlott többször úgy arcon csapta, hogy az egyik foga is kitörött.

A vádlottnak ezen túlmenően azért is felelnie kell a bíróság előtt, mert két hónappal később a kaposvári buszpályaudvaron ugyancsak rátámadt egy férfire, akinek csupán annyi volt a bűne, hogy nem akarta megvásárolni a vádlott által eladásra kínált mobiltelefont.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Az egyik bűncselekmény elkövetését a térfigyelő kamera is rögzítette. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában