Lebuktak

2023.02.07. 09:34

Kiskorú lányával és annak barátnőivel járt lopni Kaposvárra egy nő

Egy negyvenes éveiben járó anya a saját gyermekével és annak barátnőivel lopott egy kaposvári üzletből, a fiatalok még nem töltötték be a 14. életévüket.

K.G.

A nő a gyerekekkel 2022 augusztusában érkezett busszal a vármegyeszékhelyre vásárlási célból. Az egyik ruházati boltban az anya rábeszélte a lányokat, hogy az üzletből lopjanak el különböző ruhaneműket, miután azokból kiszakították az áruvédelmi eszközöket. Első alkalommal 20 ezer forint értékű termékekkel távoztak fizetés nélkül, majd felbátorodva attól, hogy nem vették észre őket, két nap múlva újra megjelentek az üzletben. Másodszorra az elkövetőknek már nem volt szerencséje, mivel a boltból való távozáskor bejelzett az áruvédelmi kapu, így az elrejtett összesen 39 ezer forint értékű ruhákat és bizsukat már nem tudták elcsenni. A Kaposvári Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az anya ellen. Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Az üzlet irodájában készült képen látszik a zsákmány az asztalon.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában