Halálos baleset

2023.02.26. 08:33

Közúti tragédia Tab és Lulla között – egy szemtanú látta, mi történt a házaspárral

Szombaton egy középkorú házaspár meghalt egy balesetben Tab és Lulla között, a Borsnak egy szemtanú mesélt részleteket az esetről.

Sonline

Teljesen összeroncsolódtak a járművek.

Forrás: police.hu

Szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak a kocsik a szombati balesetben a Tab és Lulla közti útszakaszon. A rendőrség adatai szerint szombaton reggel kilenc óra körül történt a tragédia, amely következtében két személyautó egymásnak csapódott, az egyikben utazó férfi és felesége nem élték túl az ütközést. 

Forrás: police.hu

Egy a Borsnak nyilatkozó férfi az eset helyszínétől nem messze, mindössze 50 méterre állt, amikor bekövetkezett az ütközés. - Láttam az egészet – kezdte a szemtanú. - Az idős házaspár autója megcsúszott az úton és így ütközött neki a másik kocsinak. Kiderült, hogy a másik sofőr egy anyuka volt és az autóban vele volt a kisbabája is. A házaspár az ütközésben meg is halt, őket a katasztrófavédelem munkatársai vágták ki az autóból. Az anyuka és a kisbaba úgy tudom nem sérült meg, de az asszonynak eltört a keze – mesélte a szemtanú. 

Vizsgálják a baleset körülményeit. 
Forrás: police.hu

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában