Bántalmazás

2023.03.31. 09:23

Kávézóban ütötte korábbi élettársát egy idegbeteg férfi Siófokon

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint rongálás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki előbb megütötte a gyermeke édesanyját, majd összetörte a nő telefonját is, amikor rendőrt akart hívni emiatt.

Sonline

A negyvenes éveiben járó férfi 2022 szeptemberében megjelent abban a siófoki kávézóban, ahol a korábbi párja is dolgozott, majd megütötte és meglökte a nőt, aki emiatt tárcsázta a rendőrséget. Ezt észlelve a vádlott – abból a célból, hogy a rendőrség értesítését megakadályozza – előbb kicsavarta a sértett kezéből a telefont, majd azt kétszer a pulthoz vágta, végül pedig a földre dobta.

Bár a sértett telefonjának kijelzője tönkrement, a nő által korábban kezdeményezett hívást a segélyhívó központ fogadta, így a történtekről a sértett bejelentést tudott tenni a rendőrségre. Erre tekintettel a siófoki nyomozók még aznap elfogták a férfit, akivel szemben a sértett indítványára a bíróság később távoltartást rendelt el. A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Az eseményeket a kávézó biztonsági kamerái rögzítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában