Helyi kék hírek

2023.05.02. 17:50

Fonyódon toborozták a határvadászokat

A Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársai a kikötőben toboroztak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe.

A toborzók 2023. május 1-jén délután Fonyódon, a Fürdő utcában adtak tájékoztatást a város lakóinak, illetve az odalátogatóknak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. Az érdeklődőket jelentkezési egységcsomag is várta.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában