Lezárult nyomozás

2023.05.17. 14:51

Ittas volt a gamási halálos baleset sofőrje

Ittas volt a tavalyi gamási halálos baleset okozója – derítette ki a most befejezett rendőrségi nyomozás.

Sonline

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 2022 októberében Gamás külterületén halálos közúti baleset történt. Egy 16 éves helyi fiú barátaival bulizást követően édesapja járművével autózni indult, biztonsági övet egyikük sem használt. A földúton a kocsi megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset során az egyik fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sofőrt a nyomozók ittas állapotban halált okozó járművezetés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, ellene engedély nélküli vezetés miatt pedig szintén eljárás indult.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást lezárta, és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal elküldte a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

A közlekedési baleset vétlen áldozatai számára van segítség! Amennyiben Ön, vagy hozzátartozója közlekedési balesetben súlyosan sérült, illetve családjában halálos kimenetelű tragédia történt és segítségre van szüksége, hívja a hét minden napján éjjel-nappal ingyenesen elérhető 06 80 225 225-as áldozatsegítő vonalat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában