Fotók

2023.05.30. 09:37

Kaposvári társasházba tört be a sikertelen randi után

A Kaposvári Járásbíróság jogerősen 2 év 9 hónap fegyházbüntetésre ítélt egy 30 éves férfit, aki egy autót és egy lakást is feltört Kaposváron.

K.G.

A börtönbüntetésből frissen szabadult budapesti vádlott 2023 márciusában interneten ismerkedett meg egy kaposvári nővel, hozzá jött Somogyba. 

A találkozás nem volt sikeres, a férfinak viszont nem volt pénze visszajutni a fővárosba, ezért elhatározta, hogy betörésből szerez pénzt. Besurrant egy belvárosi társasházba, ahol az egyik negyedik emeleti lakás műanyag bejárati ajtajának díszkazettáját a magával vitt öngyújtóval kiégette, majd bemászott a lakásba, ahonnan mobiltelefont és aranyékszereket vitt el 200 ezer forint értékben.

A zsákmánnyal nem elégedett meg, ezért a társasház mélygarázsában betörte az egyik ott parkoló autó ablakát, és a kocsiból készpénzt, illetve elektromos cigarettát lopott el. A férfi azonban véletlenül közelben hagyta a táskáját, melynek tartalma alapján a kaposvári nyomozók megállapították a személyazonosságát, majd elfogatóparancs alapján rövid időn belül őrizetbe vették őt. 

A Kaposvári Járási Ügyészség a vádlottat gyorsított eljárásban, 2023 májusában állította bíróság elé a többszörös és különös visszaesőnek minősülő férfit. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában