Mozgalmas napok

2023.06.05. 15:33

Balesetek hétvégéje Somogyban

Huszonkilenc alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén. Nyolc esetben tűzesethez, tizenkettő műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók, kilencszer pedig téves jelzés érkezett a műveletirányítási központba.

Pénteken összeütközött négy személyautó Kaposváron, az Iszák utca és a Zselici út kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az egyik járművet. Az autókban összesen nyolcan utaztak, négyen megsérültek a balesetben.

Parkoló autóba hajtott egy jármű Somogyfajszon, a Május 1. utcában, pénteken. Az ütközés következtében az álló jármű egy villanyoszlopnak csapódott. A marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsikat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Veszélyesen megdőlt egy bicikliút melletti fa Marcali külterületén, amely veszélyeztette az arra közlekedő kerékpárosokat. A város hivatásos tűzoltói motorfűrésszel eltávolították a fát és megszüntették a veszélyt.

Szombaton árokba hajtott, majd kidöntött egy villanyoszlopot egy terepjáró Kiskorpádon, a 61-es főút Vörösmarty utcai szakaszán. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a személyautót. A vezető saját erejéből ki tudott szállni a járműből, amelyet egy traktor segítségével kivontattak az árokból.

 

Fotó: Marcali HTP, Balatonboglár ÖTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában