Veszélyeztetés

2023.06.05. 09:46

Kilopták a jelzőfény akksiját az M7-esen

Egy forgalmi jelzőoszlop akksiját lopták el az M7-es autópályán, így veszélyeztetve a forgalmat. A rendőrség keresi a tettest.

Sonline

Ismeretlen személy lopta el az M7-es autópályán a kiépített, forgalom-átterelő jelzőoszlopokhoz tartozó akkumulátort április 20-án 22 óra után. A Nagykanizsa felé vezető oldalon Fonyód térségében így a a jelzőoszlopok láthatósága az éjszakai, illetve korlátozott látási viszonyoknál nagyban csökkent.

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 8640 Fonyód, Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as (2711-es mellék) telefonszámon , illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában