társas bűn

2019.06.24. 16:38

A testét árulta, de meg is lopott akit csak tudott

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Sonline

2019. június 22-én egy internetes oldalon a 21 éves N. Dánielné szexuális szolgáltatás nyújtóként tüntette fel magát. A hirdetésre jelentkezett egy német férfi, akit még aznap este egy siófoki apartmanba invitált. Miközben a sértett zuhanyzott, a nő társai, Cs. Ádám, H. Ádám és K. Anett több száz eurót tulajdonítottak el a férfi ruházatából.

A siófoki rendőrök a feljelentést követően a két férfit és a két nőt június 23-án elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy Cs. Ádám és H. Ádám korábban több bűncselekményt is elkövetett közösen. A férfiak 2019. június 20-án betörtek egy siófoki panzióba, ahonnan táblagépet és mobiltelefont loptak el, június 22-én pedig egy szálloda előtti parkolóban törtek fel egy autót, amelyből közel félmillió forint értékben tulajdonítottak el laptopot és készpénzt.

A 21 éves és a 33 éves nő szabadlábon védekezhet, míg a 44 éves és 25 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették és 2019. június 24-én előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában