halálos balhé

2017.09.20. 10:17

Az agyonvert férfi ügyében nyomoz a rendőrség

Bűncselekmény miatt nyomoznak annak a férfinak az ügyében, aki szombaton egy utcai verekedés után elhunyt. Kérdésünkre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte: halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást a történtek miatt.

K.G.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértettet szeptember 16-án délután a Honvéd utcában előzetes szóváltást követően két férfi tettleg bántalmazta, ezért megsérült. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol később életét vesztette. A rendőrök a sértettet bántalmazó férfiak közül az egyiküket – szabadlábon hagyása mellett – súlyos testi sértés kísérlete, míg társát halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Őt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás érdekeire való hivatkozással egyéb részletet nem közölt a rendőrség.

Fotónk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában