fotók

2019.08.12. 13:11

Az autómosóban lenyúlták és összetörték a kocsiját

Hihetetlen módon járt pórul egy mit sem sejtő autós, aki egy nagyatádi autómosóban hagyta a kocsiját, mert álmában sem gondolt volna arra, hogy az alkalmazottnak furikázni támad kedve – és éppen az ő autójával.

K.G.

Mégis ez történt. A tisztítóból egy – mint utóbb kiderült, kapatos – alkalmazott a tulajdonos engedélye nélkül elvitte a járgányt, majd a Szabadság utcában balesetet okozott. A férfi a kocsival előbb nekiütközött egy ház kerítésének, aztán a jármű felborult. A helyszínre érkező rendőrjárőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív eredményt jelzett, vagyis a férfi szeszes italt fogyasztott.

Fotók: SMRFK

Megállapították, hogy a tisztító alkalmazottja autóvezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrök a 29 éves somogyszobi férfit elfogták, és előállították a nagyatádi rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele és ittas autóvezetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában