ön tud róla valamit?

2018.09.21. 19:07

Eltűnt egy kaposvári fiatal férfi

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 27 éves férfi felkutatásában.

Sonline

A Kaposvári Rendőrkapitányság Horváth Gábort kaposvári lakost keresi eltűnése miatt, aki pénteken ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A férfi felkutatása eddig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Horváth Gábor 180 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, barna hajú és szakállas. Eltűnésekor szürke melegítőt, és szürke pólót viselt, fején sötét színű sapka volt.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában