baleset

2018.10.11. 13:34

Elütöttek egy kisgyermeket Kisberényben

Elütött egy személyautó egy kisgyermeket Kisberényben, ki belehalt sérüléseibe. Az esetet jelenleg is vizsgálják.

Sonline

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. október 11-én 11 óra 51 perckor Kisberény belterületén, a Dózsa utcában – eddig tisztázatlan körülmények között – egy gépkocsi vezetője elütött egy gyermeket. A baleset következtében a kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Információink szerint egy a településre érkező postásautó gázolta el a kisgyermeket. A mobilposta vezetője nem hajtott gyorsan, ugyanis a gázolás akkor történt, amikor a kocsi megállt egy háznál, majd újra elindult. Még nem tudni, hogyan lépett ki a gyerek az autó elé, és a sofőr figyelmetlensége közrejátszott-e a tragédiában. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy a kisgyermekre ki vigyázott a családból, és van-e az illetőnek felelőssége a történtekben.

17:13

A Magyar Posta Zrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott elektronikus levelében reagált a szomorú eseményre.

Sajnálattal és megrendüléssel értesült a Magyar Posta Zrt. a kisberényi balesetről, őszintén együtt érzünk a tragédia érintettjeivel. A társaság vezetése felajánlja segítségét a családnak és mindent megtesz azért, hogy az eset részletei tisztázódjanak. Az ügyben rendőrségi eljárás van folyamatban, ezért a Magyar Posta nem nyilatkozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában