fotó, videó

2019.01.16. 13:52

Járművek gyulladtak ki egy Kaposvárhoz közeli tárolóban

Egy több mint kétszáz négyzetméteres tárolóépületben ütött ki tűz Kaposvár külterületén, Új-Zaranypusztán szerda kora délután.

Sonline

A helyszínre a városi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett ki elsőként, és megállapították, hogy a területen található húsz gépjármű ég. Az egységek négy vízsugárral kezdték oltani a lángokat, amelyeket már körülhatároltak.

https://media.katasztrofavedelem.hu/media/SOM/video/17476/sample/sample_17476.mp4

A helyszínre a város hivatásos tűzoltói és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett ki elsőként, ekkor az épület már teljes terjedelmében égett, s benne huszonöt gépjármű. Az egységek négy vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A vízutánpótlásról szigetvári, dombóvári és nagyatádi tűzoltók gondoskodtak. A helyszínre érkezett egy erőgép is, amely megkezdte az épület bontását és segít a tűzoltóknak a járművek mozgatásában. A munkálatok jelenleg is zajlanak. Az eset során senki nem sérült meg.

A helyszínre Szigetvárról, Dombóvárról és Nagyatádról érkezik még segítség.

 

Címkék#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában