bravúr

2019.02.19. 18:54

Jogsi nélkül vezette forgalomból kivont autóját a kaposvári férfi

Olvasóink jelezték, hogy kedden délelőtt biztonságot sugalló mennyiségű rendőri erő állított meg egy kisteherautót a Füredi úton Kaposváron.

Sonline

Szemtanúk elmondása szerint a férfi autójáról a rendőrök leszerelték a rendszámot, majd miután a sofőr a rendőri intézkedésnek ellenállt, szakszerűen megbilincselték, és elszállították a helyszínről.

A nagy közérdeklődésre, illetve a precíz rendőri munkát elismerve kérdeztük meg a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság Sajtóosztályát az esetről. Orbán Zoltán rendőr őrnagy tájékoztatta lapunkat, hogy 2019. február 19-én délelőtt Kaposváron, a Füredi úton igazoltattak egy sofőrt. Megállapították, hogy a gépkocsit a hatóság korábban már kivonta a forgalomból, továbbá a járművezető nem rendelkezett jogosítvánnyal és a vezetéstől is eltiltották. A férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, elszámoltatása, őrizetbe vétele mellett jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában