baleset

2018.05.13. 16:48

Kerékpárost gázoltak Somogyvárnál, több kilométeres a kocsisor

Kerékpárost ütöttek el Somogyvár és Osztopán között vasárnap délután. A helyszínelés tart, teljes útzár mellett. Több kilométeres torlódás alakult ki a helyszínen és környékén. Óvatosan haladjanak az érintett útszakaszon!

Sonline

Olvasóink beszámolói szerint eddig két mentőhelikopter, egy rohammentő, és tűzoltóautó érkezett meg a helyszínre. Mindenki most indulna haza a Balatonról, így a teljes útzár következtében hatalmas a kocsisor mindkét irányba.

Hosszú Balázs a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese kérdésünkre elmondta, hogy Somogyvár külterületén egy kerékpárost gázolt el személyautó. A kerékpáros súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett a baleset következtében. A helyszínelés jelenleg is tart.

Szintén olvasóink szerint az érintett útszakaszt Öreglak felé kerülhetik el, ha még nem késő. A somogyvári útra való visszatérést azonban már ott is rendőrautó állja el.

(Képünk csak illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában