dulakodás

2018.06.21. 10:10

Két dohányboltból és egy helyi üzletből is lopott a férfi

A siófoki rendőrök rablás és lopás megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy budapesti férfit.

Sonline

alkalmazott kiszolgál egy vásárlót egy XXII. kerületi nemzeti dohányboltban 2013. július 1-jén. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Május 22-én reggel 8 óra körül egy budapesti férfi egymás után két dohányboltba is bement, ahol az eladóktól egy-egy doboz cigarettát kért, azonban annak árát már nem volt hajlandó kifizetni, és a kért áruval távozott az üzletből.

Az eladók mindkét esetben a férfi után eredtek, és felszólították a fizetésére, ő azonban ennek nem tett eleget. Az értékek megtartása érdekében egyikőjüket lökdösni kezdte, míg a másik alkalmazottat a kialakult dulakodás során egyszer megütötte. A sértetteknek ennek ellenére sikerült visszaszerezniük az ellopott termékeket. Ezt követően a 62 éves férfi egy helyi üzletbe is betért, ahonnan egy válltáskát is ellopott.

A rendőrök a bejelentést követően beszerzett információk alapján azonosították, és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a Siófoki Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók B. Istvánt rablás és lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2018. május 24-én elrendelt. A rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában