ellopták a mobilját

2017.09.18. 17:30

Rejtélyes haláleset egy verekedés után, a rendőrség nyomoz

Egy verekedés után meghalt egy férfi, miután a mentők kórházba szállították. A rendőrök vizsgálják, hogy a bántalmazásba halt-e bele, és hogy kit terhel a felelősség a haláláért.

K. G.

Szombat délután vonult ki a rendőrség és a mentők egy Honvéd utcai presszóhoz. A közelben lévő boltok eladói sokat tudnak az esetről. – Többen vertek valakit az utcán, aki a kórházban meghalt – mondta egy szőke hölgy. – Elég sokszor van itt balhé, a lakók sűrűn panaszkodnak.

– Éjjel két óráig helyszínelt a rendőrség. Előbb a kocsma előtt vertek egy férfit, aztán arra feljebb a földön rugdalták – mutatta egy másik boltos. – Az történt, hogy egy nőnek ellopták a mobiltelefonját, és az ismerősei a 64 éves férfit gyanúsították a lopással, emiatt bántalmazták. Mindenkit kihallgattak a rendőrök, a kocsma vendégei sokáig nem mehettek haza. Elég rendezetlenek a viszonyok a presszó környékén. A lakók írtak az önkormányzatnak is ezért.

Egy idős férfi a lakása ablakából látta az esetet, de nem volt túl közlékeny. Csak annyit mondott: – Az történt, ami egy kocsmában szokott ittas emberek között. – Hangoskodnak sokat persze, de én holnap is itt akarok lakni...

Hétfőn a presszó pultjában két fiatal lány szolgálta ki a vendégeket. – Nem nálunk történt a verekedés – mondták egyöntetűen. – Egy hölgy táskája vagy pénztárcája tűnt el. Állítólag a férfi féltékeny volt, zaklatta is. Az ismerősei a nő védelmére keltek. Dulakodtak a parkolóban, a férfi elesett és felrepedt a feje. A kórházban halt meg, vizsgálják, mitől, mert szívbeteg volt.

– A presszónak ehhez semmi köze, az eset egy háztömbbel arrébb történt – mondta Hetesi Róbert, üzletvezető – Az úr, aki meghalt, nem is járt nálunk. A verekedés előtt egy háznál italoztak, húst sütöttek. Sajnos, ha megáll egy rendőrautó környéken, már azt hiszik, hogy a presszó miatt jött, de nem így van.

Kerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ők egy nap türelmet kértek a tájékoztatásra, amíg az eljárás abba a szakaszába érkezik, hogy nyilatkozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában