fotók

2019.03.25. 15:44

Kutyatámadás a Desedán: két eb támadt rá egy kistestű társukra

Kutyatámadás áldozata lett egy gazdi és kedvence a Desedánál vasárnap délután.

Sonline

A fiatal nő Facebook-on osztotta meg, hogy kistestű kutyájával sétált a desedai gáthoz közel, amikor hirtelen rájuk támadt egy drótszőrű vizsla és egy fox terrier a gát felől. A riadt gazdi egyből ölbe vette Zsebit, hogy védje, de a támadó négylábúak kitépték a kezéből a kiskutyát. Ezt követően a nőnek sikerült a nagyobbik állat harapásából kiszabadítani kedvencét. Az agresszív ebek gazdája a helyszínre érkezve a poszt alapján annyit reagált, hogy nincs itt nagy baj. A vérző sebzett kutyával a tulajdonos autóba ült és állatorvoshoz vitte, ahol életmentő műtétre volt szükség Zsebi kritikus állapota miatt.

Frissítés: Egy szerkesztőségünkhöz eljuttatott üzenetben egy másik gazdi is arról számolt be, hogy két alkalommal is megtámadta őket egy barna drótszőrű vizsla és egy fox terrier. Arról is beszámolt az állatbarát, hogy a feltehetően agresszív kutyákat a gazdájuk rendszeresen póráz nélkül sétáltatja a Deseda környékén. A beszámoló szerint a vizsla különösen agresszív és utasításra sem fogad szót gazdájának. A 180 cm körüli férfit többnyire terepszínű ruhában látják a környéken, kérjük a kutyatulajdonosok figyeljenek oda!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában