skandallum

2018.03.20. 16:33

Pár liter bort lopott, a többit kiengedte a barcsi férfi

A barcsi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi fiatal ellen, aki a gyanú szerint előbb bort lopott, aztán eláztatta a pincét.

Sonline

A szövevényes ügy adatai szerint 2018. február 24-én kora délután ismeretlen tettes bement egy barcsi présházba, ahol egy hordót csapra vert, majd abból közel 3 liter bort tulajdonított el. A hordó szakszerűtlen csapra szerelése következtében azonban mintegy 30 liter kifolyt a földre.

Alapos nyomozás után a nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök B. Pétert lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Barcsi Rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában