vádemelés

2018.06.19. 09:24

Részegen rátámadt a kalauzra a vonaton

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat azzal a 27 éves dombóvári férfival szemben, aki bántalmazott egy vasúti jegyellenőrt.

K.G.

A férfi az idén áprilisban Kaposvárra jött azért, hogy a barátaival egy helyi diszkóban szórakozzon. Az este alaposan felöntött a garatra, majd a hajnali órákban vonattal hazaindult. A vonaton azonban elaludt és nem szállt le Dombóváron, így a vonat visszavitte Kaposvárra. Az ellenőrök a vasútállomáson meglátták a fülkében alvó férfit, és megpróbálták felébreszteni, mielőtt a vonat tovább indult volna Gyékényesre. A férfi végül nagy nehezen magához tért, azonban zokon vette, hogy az ellenőrök rendőrt akartak hozzá hívni, ezért nekik támadt. Az egyik ellenőrt előbb tarkón ütötte, majd lábon rúgta. Az ellenőrök azonban nem hagyták magukat, megfékezték a vádlottat és a fülke padlójához szorították, amíg a rendőrök a helyszínre nem értek. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában