Három baleset

2017.07.27. 08:59

Sávkorlátozás ás teljes útlezárás az M7-es autópályán

Baleset miatt Budapest irányába sávkorlátozás, Nagykanizsa irányába teljes pályás útlezárás vol érvényben Balatonlelle térségében az M7-es autópályán.

Sonline

Kettő, egymástól független baleset is történt az M7-es autópályán Balatonfenyves közelében csütörtök reggel. – Budapest irányába sávkorlátozás, Nagykanizsa irányába pedig teljes pályás útlezárás van érvényben – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendőrök a forgalmat a 134. kilométerszelvényben a 7-es számú főútvonalra terelték, visszatérni a 142. kilométerszelvényben lehetett.

Nem sokkal később újabb baleset történt a sztrádán Balatonlelle térségében. – A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két gépkocsi ütközött össze, mely során hárman megsérültek – közölte az SMRFK. – Teljes pályás útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a 134. kilométerszelvényben a 7-es számú főútvonalra terelték, visszatérni a 142. kilométerszelvényben lehetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában