Helyi kék hírek

2017.07.22. 11:41

Tizenöt baleset, tíz sérült – ez történt Somogy útjain

Egyetlen nap leforgása alatt tizenöt baleset helyszínén intézkedtek a Somogy megyei rendőrök.

Molnár Gábor

Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze Marcali külterületén, a 68-as főútvonalon. A balesetben egy személy megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

Az M7-es autópályán, Balatonszemes térségében Nagykanizsa irányába közlekedett egy gépkocsi, melynek vezetője a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban felborult. A balesetben négyen sérültek meg, őket kórházba szállították.

Zamárdiban, a Mikes Kelemen és a Dessewffy utca kereszteződésében egy személyautó és egy teherképkocsi ütközött össze, melynek vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Marcali belterületén, a Ziehl-Abegg utcában haladt segédmotor-kerékpárjával egy férfi, amikor megcsúszott és elesett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Balatonlellén, a Rákóczi úton közlekedett egy tehergépkocsi, melynek sofőrje nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló személyautónak. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Balatonvilágos térségében, az M7-es autópályán Nagykanizsa irányába közlekedett – a belső sávban – egy személyautó, melynek vezetője nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító gépkocsinak. A balesetben ketten nyol napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A megye területén az elmúlt 24 órában további kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában