fotók

2019.04.18. 16:27

Új parancsnokok kerültek a siófoki és nagyatádi tűzoltóság élére

Csütörtökön iktatták be a siófoki és a nagyatádi hivatásos tűzoltó-parancsnokság új vezetőjét.

Sonline

Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató és Tarlós István tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgatóhelyettes csütörtökön köszöntötte Szabó Norbert tűzoltó főhadnagyot, a siófoki hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokát és Urr Balázs tűzoltó őrnagyot, a nagyatádi hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokát

Szabó Norbert 2009 óta teljesít szolgálatot a siófoki tűzoltóságon, kezdetben beosztott tűzoltóként látta el feladatát, majd a hatósági osztály referense, később kiemelt főelőadója lett. 2011-ben a Vörösiszap-katasztrófa elhárítása, valamint a mentés során tanúsított kimagasló helytállás elismeréséül „Rendkívüli Helytállásért” érdemjelet kapott.

Urr Balázs 2007-ben szerelt fel a kaposvári tűzoltóságon beosztott tűzoltóként, majd 2014-től a megyei műveletirányítási központ ügyeleteseként, később főügyeletesként teljesített szolgálatot. Többször részesült vezetői elismerésben, 2018-ban az Országos Ügyeleti Szakmai Verseny harmadik helyezettje lett harmadmagával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában